Close

Modele de sobe pe colt

Soba teracota Colt cu aspect de semineu in culoare CREM cu bordo Lucios. Marimea: 240x230x115cm. In pret nu este inclus… Soba Bej Lucios cu borduri verzi lucioase Montat la Colt DIN cahle ceramice cu modèle portita Lung de Marime 23x28cm. Marimea… Soba teracota pecolti cu Canale de FUM aceasta soba a Fos proiectat manuel Culoarea este un Bej Lucios co teracota… Soba teracota PE Colt DIN cahle de o calitate exceptionala, cu un smalt Lucios de culoare Bej si Maro. Caracteristici… Soba de teracota dans 5 colturi sont un desing atragator Dar are si un randament foarte bun la incalzire…….

Modèle de Soba aspectuoasa, usor de integrat in orice locuinta. Este Dotata cu pereti DubLi de Fonta… Soba teracota PE poulain. Capacitate de incalzit: 181mc culoare Bej Lucios Combinat cu Maro Lucios, se poate comanda cu Alte… Modelul teracotei: Spirala Teracota fasonata Manual ardere la temperatura de vitrificare, in cuptor cu combustibil PE… Soba PE roti Negru PE Colt 6 randuri Utila pentru incalzirea locuintei cu camere de 6x6x 2.50, putere calorica 17 kW si iesire… Soba premontate de Colt, culoare albastra, Model Scoica, dimensiuni 134 cm, l = 56 cm, dimensiuni COS 12 cm, greutate 250 kg……. Soba Thor imbunatatita PE partea de design cu sticle PE peretii laterali, oferind si o priveliste… Soba Wektor aspectuoasa, potrivita in orice Interior rustique sau contemporan. PE intérieur este… Puterea calorica Mare Emisa, posibilitatea de pozitionare a acestora oriunde, Dar Si aspectul inovativ sunt doar cateva dintre avantajele de Care bénéficiati la achizitionarea unei SoBe PE lemne.

Diversitatea de modele si Culori asezate cu pricepere confera o Nota, locuintei. putere calorica 19 kW. dimensiuni:… Soba PE lemne usor de integrat in designul oricarei incaperi, ce incalzeste in mod eficient si este… Soba PE lemne K6 aspectuoasa, Dotata cu Bazin de APA PE partea DIN Spate. Poate fi montata PE… Oferim transport gratuit dans Bucuresti si in toata Tara, plus garantii de 5 Ani pentru toate tipurile de sobe Tip semineu DIN catalogue, datorita caracteristicilor pe care le prezinta si a modului avansat en care sunt fabricate. Soba PE lemne fabricata DIN fonta, de Cu reglaj de AER si deflector. Se integreaza usor en orice… Avem placerea de a va prezenta o parte din modelele de seminee executate de Noi la comanda, dans functie de ASA clientilor nostri.

Soba eleganta fabricata complet DIN fonta, Dotata cu plite. Sont putere Mare de incalzire, un design… Moderne sau clasice sobele de teracota se incadreaza parfait dans Casele dumneavoastra. putere calorica 19kW. dimensiuni:… USA barbecue este DIN fonta cenusie Care II ofera durabilitate si rezistenta la Montare si utilizare.